Westward Ho!

Westward Ho!
159,- 159,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2017
EAN 604988368222
Sjanger Country; Cowboy Songs
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Roy Rogers & Dale Evans

Om Westward Ho!

Disc 1
1 Song Wagon
2 I Ride an Old Paint
3 Whoopee Ti Yi Yo
4 Home On the Range
5 The Old Chisholm Trail
6 Colorado Trail
7 The Railroad Corral
8 Tumbling Tumbleweeds
9 Cool Water
10 The Streets of Laredo
11 The Night Herding Song
12 Red River Valley
13 Doney Gal
14 Good-bye, Old Paint
15 Bury Me Out On the Lone Prairie
16 The Cowman's Prayer
17 The Lord Is Counting On You
18 River of No Return
19 Old Man River
20 The Bible Tells Me So
21 Cowboys Never Cry
22 Chuck Wagon Song
23 The Circuit Ridin' Preacher
24 Do What the Good Book Says
25 The Bible Tells Me So
26 Don't Fence Me In
27 Roll On Texas Moon
28 Chickery Chick
29 Texas for Me
30 Along the Navajo Trail
31 San Fernando Valley
32 There'll Never Be Another Pecos Bill
Disc 2
1 Saddle Serenade
2 Suzy Snowflake
3 The Yellow Rose of Texas
4 Happy Trails
5 Dusty
6 My Heart Went That-a-way
7 Snow On the Mountain
8 Strawberry Tears
9 Home On the Range
10 That Palomino Pal of Mine
11 I'm Gonna Lock You Out of My Heart
12 Put All Your Kisses in an Envelope
13 A Little White Cross On the Hill
14 You've Got a Rope Around My Heart
15 Hazy Mountains
16 The Lamp of Faith
17 Good Luck, Good Health, God Bless You
18 Daddy's Little Cowboy
19 The Three Little Dwarfs (Hardrock-coco-Joe)
20 Smiles Are Made Out of the Sunshine
21 Blue Shadows On the Trail
22 Church Music
23 Stampede
24 What a Friend We Have in Jesus
25 I Love to Tell the Story
26 Since Jesus Came Into My Heart
27 He Is So Precious to Me
28 Where He Leads Me
29 Love Lifted Me


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn