Lyssetting, foto, etterbehandling

Lyssetting, foto, etterbehandling

lær deg, trinn for trinn, hvordan du går fra tomt studio til ferdig bilde

Pris
406,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2012
Forlag BookWorld
Språk Bokmål
ISBN 9788277724041
Sider 238
Originaltittel Light it, shoot it, retouch it
Se flere detaljer  

Om Lyssetting

FOR FØRSTE GANG NOENSINNE VIL DU LÆRE ALLE TRE ASPEKTER AV DET SOM SKAL TIL FOR Å SKAPE FANTASTISKE PORTRETTER. (HINT: DET ER IKKE BARE LYSET!) Scott Kelby er verdens mest selgende forfatter av fotobøker, sjefredaktør og utgiver av magasinet Photoshop User, og utgiver av det nylig utgitte magasinet Light It. Han har gjenoppfunnet hvordan bøker om belysning skal skrives, og avslører nå hele prosessen fra begynnelse til slutt. Du ser alt; fra det komplette lysoppsettet (og alt utstyret som brukes), til opptaket (inkludert alle kamerainnstillinger og en kontaktkopi av hvordan opptaket utviklet seg), til den viktige delen som de fleste bøker ikke tør å ta med: Etterbehandlingen og retusjeringen i Photoshop. Denne boka er også revolusjonerende på den visuelle måten den lærer deg lys-oppsettet på. Her er det ingen tegninger eller 3D-modeller: Du ser hele belysnings-oppsettet i helsides fotos, tatt ovenfra under selve opptakene, slik at du kan se nøyaktig hvor alt er plassert (motivet, fotografen, lysene, bakgrunnen. du ser alt sammen slik det faktisk er). I tillegg ser du opptakene fra sidene, fra fotografens vinkel, og alt som skjer i kulissene. Dermed kan du få lyset ditt helt riktig, hver gang.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Scott Kelby

Anbefalt


Tips en venn