Naboparet

Forfatter

Kort om boken

Internasjonalt bestselgende psykologisk spenningsroman som byr på en fengslende historie og sjokkerende vendinger. Hvor godt kjenner man egentlig menneskene man har rundt seg? Barnevakten avlyser i siste liten, og Anne og Marco lar sin seks måneder …
199,-
Format/språk (7 forskjellige)
Format
E-Bok
Naboparet
E-Bok
Bokmål
119,-
Pocket
Naboparet
Pocket
Bokmål
179,-
The Couple Next Door
Pocket
Engelsk
199,-
The Couple Next Door
Pocket
Engelsk
169,-
Innbundet
Naboparet
Innbundet
Bokmål
379,-
Nedlastbar lydbok
Naboparet
Nedlastbar lydbok
Bokmål
149,-
Forklaring av formater

  Om Naboparet

  Internasjonalt bestselgende psykologisk spenningsroman som byr på en fengslende historie og sjokkerende vendinger. Hvor godt kjenner man egentlig menneskene man har rundt seg?

  Barnevakten avlyser i siste liten, og Anne og Marco lar sin seks måneder gamle datter, Cora, ligge hjemme og sove mens de går til naboene i huset ved siden av for å spise middag. De har med seg babycall og veksler på å gå hjem og se til henne hver halvtime.
  Likevel, da de kommer hjem på slutten av kvelden, står døren på gløtt, og Cora er borte.
  Hva har skjedd? Hvem kan stå bak? Anne og Marco begynner å grave i hverandres historier. Vet de alt om hverandre? Kjenner de familiene sine, vennene sine? Og hva vet vi om naboene våre?

  Dette er en dramatisk fortelling om hva vi vet og ikke vet om menneskene rundt oss. Naboparet er en intens roman om hva som skjer med vår tillit når noe går galt, veldig galt.

  Anmelderne sier:
  «Det handler om menneskers hemmeligheter som sakte, men sikkert graves opp i lyset … Plottet bygges opp skarpt og effektivt og ubarmhjertig. Noe som driver handlingen framover.» Per-Magne Midjo,Trønder-Avisa

  «…en real spenningsthriller…» KK

  «En ytterst fengslende historie med mange vendepunkt som vil sette leserne på en emosjonell berg-og-dal-bane. Sjokkerende avsløringer fikk meg til å bla som en gal.» - Tess Gerritsen, forfatter av bestselgeren Playing with Fire

  «Den nye thrilleren man har snakket mest om i 2016.» Stylist

  Naboparet er rett og slett nervepirrende lesning, fra forlaget som ga ut verdenssuksessene Piken på toget og Jeg er Pilegrim.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  ×

  Naboparet


  Format
  Compact Disc
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Lydbokforlaget
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788242173065
  Spilletid
  498min.
  Originaltittel
  The couple next door
  Sjanger
  Emne
  Familie, Kidnapping
  Oversatt av
  Gundersen, Inge Ulrik
  Lest av
  Storstein, Silje

  Anbefalt

  Anbefalt