Near-Infrared Spectroscopy in Food Scien

Near-Infrared Spectroscopy in Food Scien
Pris
1 629,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat PDF
Utgivelsesår 2006
Forlag Wiley
Språk Engelsk
ISBN 9780470047699
Se flere detaljer  

Om Near-Infrared Spectroscopy in Food Scien

This reference gives food science professionals a working understanding of near-infrared spectroscopy (NIRS) and its role in maximizing food potential. It explains the technical aspects of NIRS, including: basic principles; characteristics of the NIR spectra; instrumentation; sampling techniques; and chemometrics. The book details applications of NIRS in agricultural and marine products, foodstuffs and processed foods, engineering and process monitoring, and food safety and disease diagnosis.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn