Knust glass

Knust glass

Pris
349,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2014
Forlag Publica
Språk Bokmål
ISBN 9788282513296
Sider 427
Emne Mishandling; Rusmisbruk

Om Knust glass

Aurora vokser opp i Oslo med mor og stefar som er alkoholikere. Hun blir utsatt for overgrep, overgrep som bygger opp et intenst hat, et hat som fører til mord. Aurora er rastløs og har en intens kjærlighetshunger. Hun velger feil menn som fortsetter å såre henne. Rusmisbruk blir løsningen for å overleve i hverdagen. Vold, kriminalitet og rusmisbruk preger hverdagen.Livets harde skole setter sitt preg. Bestemor ligger for døden og en hemmelighet kommer fram, en hemmelighet hele familien har båret på i alle år. Sonja Mona Syversen er født i 1971 i Sverige, og flyttet til Norge i 1974. Hun har hatt mest tilhørighet i Valdres, og bor nå på Nesodden. I ni år har hun arbeidet som ruskonsulent, og er utdannet vernepleier med videreutdanning innen psykososialt arbeid med barn og unge, spesialpedagogikk og spilleavhengighet. Skriveinteressen startet i barne- og ungdomsskolen, og allerede da hadde hun en drøm om å en dag kunne gi ut sin egen roman. Nå er drømmen blitt til virkelighet, og Knust Glass er hennes første roman


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn