Forbilde

Forbilde

Veil. pris
349,-
Pris
99,-
Spar
250,-
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Kundevurdering
(5)

Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202511678
Sider 239
  Se flere detaljer

Forbilde er en bok om å finne sin egen identitet, om å leve med usikkerhet og komplekser, og forsøke å falle til ro med at man som menneske har flere sider, og at disse ikke nødvendigvis er i harmoni med hverandre. Sist men ikke minst er det en bok om å bli nettopp et forbilde, og hva slags ansvar man da har for de valgene man tar i eget liv.


Andre titler fra forfatteren

Se hele listen

Anbefalt


Tips en vennskriv anmeldelse
(4/5)
5   vurderinger
5
0
4
4
3
1
2
0
1
0

Kristi Moholdt 2900
10. januar 2017

Forbilde

Dette er en bok som overasket meg veldig. Sophie Elise forteller om oppveksten sin og tiden som blogger. Noe som gikk innpå meg var hvordan læreren hennes hadde fortalt at hun egentlig ikke kunne noe og egentlig bare kunne være en "Rosa" blogger. Dette er en bok jeg syns voksne bør lese også. Vi kan lære mye av hvordan ungdom ser og hører på oss. Vi bør også tenke på hvordan forbilde vi kan være.


Ord som beskriver produktet:

Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Alida, Ark Heiane
28. desember 2016

På innsiden

I denne boken får en som leser komme tett på Sophie Elise. Hun er åpen og ærlig, og skriver ting som de er. En sterk og god bok. Anbefales!


Ord som beskriver produktet:

Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Andrea, ARK Xhibition
29. november 2016

Noe helt annet enn rosablogg!

Sophie Elise ble kjent gjennom å drive en av Norges største såkalte "rosablogger". Her tar hun oss med bak fasaden og skriver en ufiltrert historie, blant annet fra sin oppvekst i Harstad. Spennende og til tider intens lesing, hvor man virkelig blir kjent med den ekte Sophie Elise!


Ord som beskriver produktet:

God,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Hana Ark OAsen
29. november 2016

Lettlest og interessant bok

En lettlest bok med god flyt i språket. Mangler en spenningskurve, men i og med at det er en biografi går dette greit. Absolutt en interessant historie fra en ung suksessrik jente som har mye på hjertet.


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Hannah, ARK Solli Plass Oslo
17. november 2016

Alle kan kjenne seg igjen i denne

Uansett om du er 40 eller 16 kan du kjenne deg igjen i det toppblogger Sophie Elise skriver om. Det å åpne seg om å ha vært ensom og opplevd mye motgang er noe som er svært modig av toppbloggeren og ikke minst svært nødvendig. Jeg tror det er viktig for mange å se at bak selfies og rosa er det også et sterk menneske som har kjempet hardt mot sin egen og andres kritikk for å komme dit hun er i dag. Veldig godt skrevet og definitivt en viktig bok, perfekt gave til både gutter og jenter i alle aldere.


Ord som beskriver produktet:

God,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold