Alt om Manchester United

Alt om Manchester United

Pris
129,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205434752
Serie Alt om
Sider 77
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Innbundet Bokmål
Innbundet Bokmål

Om Alt om Manchester United

Verdens mest populære fotballklubb Manchester United kalles ofte verdens største fotballklubb på grunn av den enorme populariteten. De har over 600 millioner fans verden over og er også det laget som flest nordmenn holder med. ALT OM MANCHESTER UNITED inneholder alt det en Manchester United-fan bør vite noe om: den spede begynnelsen, logoen, spillertrøyene og stadion, samt alle titler og rekorder Boka har også portretter av alle legendene, som «den femte beatle» George Best, Bobby Charlton, fenomenet Beckham, keeperkjempen Schmeichel og ikke minst våre egne med Ole Gunnar Solskjær i spissen. Også dagens største stjerner er med, som Comeback Kid Paul Scholes, gladiatorene Rio Ferdinand og Nemanja Vidic ? og selvfølgelig Wayne Rooney. Boka er full av spennende fakta, statistikker og flotte bilder, og en quiz der du kan teste hva du vet om superlaget.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn