Hjerneslag

Hjerneslag

kampen min for eit verdig liv

Pris
298,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

50%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

På denne varen får du 50% i rabatt ved å bruke Klikk&Hent hos din nærmeste butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt i løpet av 2 uker

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Selja forl.
Språk Nynorsk
ISBN 9788282401173
Sider 112
Sjanger Biografisk litteratur

Om Hjerneslag

I april 2015 vart Steinar Sandnes råka av hjerneslag. Som logoped har han jobba tett med slagpasientar, no vart han sjølv pasient. Han hadde sett fram til ein kvardag som aktiv pensjonist, men hamna i ei sjukehusseng - delvis lamma og med store smerter. Sandnes veit godt at kvart minutt tel når du får slag. Likevel skulle det ta ca. 30 timar frå AMK (113) vart kontakta til han låg på operasjonsbordet ved Haukeland universitetssjukehus. I denne personlege boka skildrar han det fysiske og psykiske omfanget av eit hjerneslag, og sitt møte med helsevesenet - på godt og vondt. Sandnes fortel om den knallharde jobben som måtte til for å komme seg på føtene igjen, og om samarbeidet med sjukehus, spesialisthelsetenesta og det kommunale hjelpeapparatet. Og ikkje minst viser boka verdien av systematisk eigentrening. Verdien av å aldri gi opp! Boka vil vere ei god støtte til familiar som blir ramma av slag, for organisasjonar, opplærings- og behandlingsinstitusjonar, og det kommunale hjelpeapparatet.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn