Vår Herres advokat

Vår Herres advokat

Ragnar Hatlem

Pris
298,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Hermon
Språk Bokmål
ISBN 9788230210239
Sider 230
Emne Jurister; Kristenlivet

Andre formater / språk

Compact Disc Bokmål

Om Vår Herres advokat

"Advokat Ragnar Hatlem kunne berette om en flott karriere. Han hadde nådd lenger enn de fleste. Det var likevel ikke det som var det mest gripende. Usminket fortalte han en sterk og rystende historie om et hardt prøvet liv. Jo mer han fortalte, jo mer beæret kjente jeg meg over å få del i historien hans. Gjennom store utfordringer i barndommen og senere i det voksne livet, har han klart å overleve og komme videre i livet." Slik forteller forfatteren, Sten Sørensen fra sitt første møte med Ragnar Hatlem, et møte som skulle resultere i denne boken. Ragnar Hatlem har arbeidet ca. 15 år i politiet, - herunder som politimester, politimesterens stedfortreder, leder for retts- og påtale, prosjektleder for Justisdepartementets undersøkelse av kvaliteten på politiets etterforskning, forskningsavdelingen ved Politihøgskolen. Amanuensis i juridiske fag ved Nordland distriktshøgskole og advokat i Myhre & Johnsen siden 2001. En fortelling om tilgivelse, fremtid og håp - også for et løvetannbarn!


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn