Kjemikeren

Forfatter

Kort om boken

Alex var agent for amerikanske regjeringen, inntil noen fant ut at hun utgjør en trussel. Det eneste som kan redde henne, er et siste oppdrag … Kjemikeren er en intens thriller om en eks-agent på flukt. Alex jobbet tidligere for den amerikanske reg…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (6 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Kjemikeren

  Alex var agent for amerikanske regjeringen, inntil noen fant ut at hun utgjør en trussel. Det eneste som kan redde henne, er et siste oppdrag … Kjemikeren er en intens thriller om en eks-agent på flukt.

  Alex jobbet tidligere for den amerikanske regjeringen, men det var det svært få som kjente til. Som ekspert på sitt område var hun en av de mørkeste hemmelighetene til et byrå så hemmelig at det ikke engang har noe navn. Og da byrået avgjorde at hun var en fare, slo de til mot henne uten forvarsel.
  Nå oppholder hun seg sjelden lenge på samme sted, og bytter stadig navn. De har drept den eneste personen hun stolte på, men noe av det hun vet, er fortsatt en trussel. Byrået vil ha henne ryddet av veien, så fort som mulig.
  Da hennes tidligere overordnede tilbyr henne en utvei, skjønner hun at det er hennes eneste mulighet til å unnslippe dødsdommen de har felt over henne. Men det innebærer at hun må gjøre en siste jobb for sine tidligere arbeidsgivere …

  Kjemikeren er en fengslende roman med en tøff og smart heltinne i hovedrollen. Stephenie Meyer en av verdens mestselgende forfattere.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Stephenie Meyer

  Stephenie  Meyer

  Stephenie Meyer er et fenomen verden over. Hennes fire ungdomsbøkerTwilight (Evighetens kyss), New Moon (Under en ny måne) Eclipse(Formørkelsen) og Breaking Dawn (Ved daggry)

  Detaljer

  Format
  Nedlastbar lydbok
  Kopisperre
  Vannmerket (SDRM)
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Lydbokforlaget
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788242164391
  Spilletid
  1143min.
  Originaltittel
  The chemist
  Sjanger
  Sted
  Oversatt av
  Gundersen, Inge Ulrik
  Lest av
  Sandvig, Hedda

  Anbefalt