Kjemikeren

Kjemikeren
Pris
Pris
169,- 169,-
Nedlastbar lydbok
Format Nedlastbar lydbok
Kopisperre Vannmerket (SDRM)
Utgivelsesår 2017
Forlag Lydbokforl.
Språk Bokmål
ISBN 9788242164391
Spilletid 1143min.
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Compact Disc Bokmål
Pocket Bokmål
Innbundet Bokmål
Pocket Engelsk
Pocket Engelsk
E-Bok Nedlastbar Engelsk

Om Kjemikeren

Alex var agent for amerikanske regjeringen, inntil noen fant ut at hun utgjør en trussel. Det eneste som kan redde henne, er et siste oppdrag … Kjemikeren er en intens thriller om en eks-agent på flukt.

Alex jobbet tidligere for den amerikanske regjeringen, men det var det svært få som kjente til. Som ekspert på sitt område var hun en av de mørkeste hemmelighetene til et byrå så hemmelig at det ikke engang har noe navn. Og da byrået avgjorde at hun var en fare, slo de til mot henne uten forvarsel.
Nå oppholder hun seg sjelden lenge på samme sted, og bytter stadig navn. De har drept den eneste personen hun stolte på, men noe av det hun vet, er fortsatt en trussel. Byrået vil ha henne ryddet av veien, så fort som mulig.
Da hennes tidligere overordnede tilbyr henne en utvei, skjønner hun at det er hennes eneste mulighet til å unnslippe dødsdommen de har felt over henne. Men det innebærer at hun må gjøre en siste jobb for sine tidligere arbeidsgivere …

Kjemikeren er en fengslende roman med en tøff og smart heltinne i hovedrollen. Stephenie Meyer en av verdens mestselgende forfattere.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer
Stephenie Meyer er et fenomen verden over. Hennes fire ungdomsbøkerTwilight (Evighetens kyss), New Moon (Under en ny måne) Eclipse(Formørkelsen) og Breaking Dawn (Ved daggry)
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn