Italia

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2008
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205378971
Serie Gyldendals reiseguider
Sider 720
Se flere detaljer  

Om Italia

Reiseguiden som viser deg det de andre bare beskriver. Revidert 2008. Italia ligger i hjertet av Middelhavet. I nord skjermes det av Alpene, elven Po bukter seg gjennom det industrialiserte nord, mens Apenninene deler den støvleformede halvøya på langs. De store øyene, Sardinia og Sicilia, hører også til landet.LandsguideGyldendals reiseguider er laget etter et konsept med spennende detaljer og en mengde illustrasjoner som klart viser det andre guider bare beskriver. Område for område og emne for emne gir bøkene et vell av informasjon om alle sider ved reisemålene -- og gjør alle andre guider overflødige.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Susie Boulton; Christopher Catling; Ros Belford; Sam Cole; Andrew Gumbel; Olivia Ercoli; Paul Duncan; Tim Jepson; Jane Shaw; Ferdie McDonald

Anbefalt


Tips en venn