Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-


- kjøp raskt og enkelt!


Kjøp med Vipps – varen leveres hjem til deg. Frakt på 39,- tilkommer.

Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2018
EAN 5060001276540
Sjanger Country; Country
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Suzy Bogguss

Om Aces

Disc 1
1 Aces
2 One More for the Road
3 No Way Out
4 I'm at Home On the Range
5 Somebody to Love
6 I Don't Want to Set the World On Fire
7 From Where I Stand
8 Eat at Joe's
9 Feeling 'Bout You
10 Love Will Never Slip Away
11 Nobody Love, Nobody Gets Hurt
12 Souvenirs
13 You'd Be the One
14 Far and Away
15 Take Me Back
16 My Sweet Love Ain't Around
17 Asleep at the Wheel
Disc 2
1 Under the Gun
2 Drive South
3 I Want to Be a Cowboy's Sweetheart
4 Outbound Plane
5 Lovin' a Hurricane
6 Other Side of the Hill
7 All Things Made New Again
8 She Said, He Heard
9 Somewhere Between
10 Cross My Broken Heart
11 Something Up My Sleeve
12 Letting Go
13 No Green Eyes
14 Saying Goodbye to a Friend
15 Give Me Some Wheels
16 Music On the Wind
17 Hopelessly Yours
Disc 3
1 Hey Cinderella
2 Diamonds and Tears
3 Heartache
4 Cold Day in July
5 In the Day
6 Yellow River Road
7 Wild Horses
8 True North
9 Sorry Seems to Be the Hardest Word (Feat. Chet Atkins)
10 Just Like the Weather
11 You Wouldn't Say That to a Stranger
12 Someday Soon
13 Night Rider's Lament
14 Fear of Flying
15 Moonlight and Roses
16 Hopeless Romantic


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn