Arkivsøk for journalister

Arkivsøk for journalister

Nettpris
167,-
Førpris 209,- Spar 42,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2016
Forlag IJ-forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788202497255
Sider 121
Emne Arkiver; Journalistikk

Om Arkivsøk for journalister

Arkivsøk for journalister ser på mulighetene som ligger i arkivsøk som journalistisk metode. Boken tar for seg norske og internasjonale arkiver, og redegjør for digital tilgang, verktøy og innsynsrettigheter. Nyheter er ikke bare det som skjer her og nå. God journalistikk handler like gjerne om å avdekke sammenhenger som ikke tidligere har vært kjent. Skal man bli flink til det, må man beherske metoder for å jobbe i dybden med mange slags kilder. Boken kan fungere som en håndbok, eller den kan rett og slett være til inspirasjon for alle som vil bli bedre til å utforske andre kilder enn dem man kan ringe til eller kontakte på sosiale medier. Den inneholder en rekke eksempler på god og kreativ bruk av arkivmateriale, og har en oversikt over noen viktige arkiv bak i boken.

«Eksemplene, og måten de blir brukt på for å illustrere muligheter og inspirere til kreativitet, er etter mitt syn bokas sterkeste side. En annen av bokas sterke sider er at den viser en stor del av bredden i hva slags arkivinstitusjoner og ulike andre samlinger og søkeverktøy som finnes og som kan være aktuelle å bruke. [...] Den er velskrevet, praktisk rettet, og glir sømløst og godt mellom konkrete eksempler og generelle forklaringer.» Herbjørn Andresen, Tidsskriftet Arkiv 7/2016

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn