Drømmebokaen okkult dagbok

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

I uminnelige tider har drømmen vært et mysterium. Hva skjer egentlig når vi drømmer? Drømmen har også vært sett på som en portal til noe større enn oss selv. Dragseth har i et år ført dagbok over drømmene sin og gir med det oss et unikt innblikk. Me…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Drømmeboka

  I uminnelige tider har drømmen vært et mysterium. Hva skjer egentlig når vi drømmer? Drømmen har også vært sett på som en portal til noe større enn oss selv. Dragseth har i et år ført dagbok over drømmene sin og gir med det oss et unikt innblikk. Med presisjon og poetisk teft spenner han en hvelving der både psykens dybde og det okkulte får plass.


  «En av de store gledene ved å lese, er at man for noen timer fører en stum, fortrolig samtale med forfatteren.I Drømmeboka, som har sjangerbetegnelsen «en okkult dagbok», oppleves denne samtalen som usedvanlig raus og ugardert fra forfatterens side, som om en venn glipper med øynene tilbake til deg fra boksidene.» «Kan det bli god litteratur, diktekunst, av slikt? Ja, det kan det og det er det blitt:» «Terje Dragseth er ein forfattar som stadig overraskar med nye motivkrinsar, nye inntrengingar i språket, i kosmos, i det fysisk-mekaniske, i samtids ofte råe røyndom og altså no òg i det løynde, i det medvit som Strindberg hevdar (og som Dragseth siterer) står over alle: drøymarens. Men som Saramago skriv: at livet har to sider, den andre kan vi berre nå gjennom draumen.» «Dragseth verken analyserer eller diskuterer betydning av drømmer. Han gjenforteller. Og han gjør det med den erfarne forfatters verktøykasse, et rikt språk, formskapende evne, og med stram økonomi (...) Fortellingene følger ingen lover. Det er som et tankenes anarki som brettes ut.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  E-Bok
  Kopisperre
  Vannmerket (SDRM)
  Filformat
  EPUB
  Utgivelsesår
  2019
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202595296
  Sider
  137
  Emne

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.