Eksamenshefte i biologi 2

Eksamenshefte i biologi 2

Pris
155,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2009
Forlag Fagbokforl.
Språk Bokmål
ISBN 9788245008371
Sider 87

Andre formater / språk

Pocket Bokmål

Om Eksamenshefte i biologi 2

Eksamensheftene i denne serien hjelper elever og privatister med de viktige eksamensforberedelsene. I de skriftlige fagene inneholder heftene de siste og mest aktuelle eksamensoppgavene eller eksempeloppgaver. Oppgavene har fullstendige løsningsforslag med kommentarer, figurer og tegninger. I de muntlige fagene er heftene formet som repetisjonshefter. Forfatterne forteller om eksamensformen og om utformingen av eksamensoppgavene, tar opp sentrale temaer som er aktuelle til eksamen, og gir deg gode råd og tips. Heftene kan også være fine å bruke som repetisjon før heldagsprøver. Dette heftet inneholder informasjon om eksamensformen og en vurderingsveiledning i Biologi 2. Dessuten er det tatt med to sett med eksamensoppgaver, våren og høsten 2008, med fullstendige forslag til besvarelser. Trond Herfindal har hovedfag i biologi fra Universitetet i Tromsø. Han har utviklet nettbaserte undervisningsopplegg i naturfag, og er nå ansatt som lektor ved Voss gymnas. Terje Støve har hovedfag i marinbiologi fra Universitetet i Bergen. Han er nå lektor ved Voss gymnas.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn