The Ames Brothers Hits Collection 1948-6

The Ames Brothers Hits Collection 1948-6

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 824046318123
Sjanger Easy Listening; Easy Listening
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) The Ames Brothers

Om The Ames Brothers Hits Collection 1948-6

Disc 1
1 A Tree in the Meadow
2 You, You, You Are the One
3 Cruising Down the River
4 Rag Mop
5 Sentimental Me
6 (Put Another Nickel In) Music! Music! Music!
7 Stars Are the Windows of Heaven
8 Can Anyone Explain? (No, No, No)
9 Thirsty for Your Kisses
10 Oh Babe!
11 The Thing
12 Wang Wang Blues
13 Hawaiian War Chant (Ta-hu-wa-hu-wai)
14 Undecided
15 Sentimental Journey
16 I Wanna Love You
17 I'll Still Love You
18 Auf Wiederseh'n Sweetheart
19 String Along
20 My Favorite Song
21 No Moon at All
22 Can't I?
23 You You You
24 My Love, My Life, My Happiness
25 I Can't Believe That You're in Love With Me
26 Boogie Woogie Maxixe
Disc 2
1 The Man With the Banjo
2 Man, Man, Is for the Woman Made
3 Leave It to Your Heart
4 Hopelessly
5 One More Time
6 The Naughty Lady of Shady Lane
7 Addio
8 Sweet Brown-eyed Baby
9 My Bonnie Lassie
10 Forever Darling
11 I'm Gonna Love You
12 It Only Hurts for a Little While
13 If You Wanna See Mamie Tonight
14 49 Shades of Green
15 Summer Sweetheart
16 I Saw Esau
17 Tammy
18 Rockin' Shoes
19 Melodie D'amour (Melody of Love)
20 Little Gypsy
21 A Very Precious Love
22 Stay
23 Little Serenade (Piccolissima Serenata)
24 Pussy Cat
25 No One But You (In My Heart)
26 Red River Rose
27 Someone to Come Home To
28 China Doll


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn