Bye Bye Love

Bye Bye Love
59,- 59,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 5019322710677
Spilletid 76.07 min
Sjanger Rock and Roll; Rock and Roll
Disker 1
Se flere detaljer  

Om Bye Bye Love

1 This Little Girl of Mine
2 Maybe Tomorrow
3 Bye Bye Love
4 Brand New Heartache
5 Keep a Knockin'
6 Be Bop a Lula
7 Rip It Up
8 I Wonder If I Care As Much
9 Wake Up Little Susie
10 Leave My Woman Alone
11 Should We Tell Him
12 Hey Doll Baby
13 Roving Gambler
14 Down in the Willow Garden
15 Long Time Gone
16 Lightning Express
17 That Silver Haired Daddy of Mine
18 Who's Gonna Shoe Your Pretty Little Feet?
19 Barbara Allen
20 Oh So Many Years
21 I'm Here to Get My Baby Out of Jail
22 Rockin' Alone (In an Old Rockin' Chair)
23 Kentucky
24 Put My Little Shoes Away
25 All I Have to Do Is Dream
26 Claudette
27 Bird Dog
28 Devoted to You


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn