All the Singles

All the Singles
Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Dessverre utsolgt

Lagerstatus Dessverre utsolgt
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 767004804026
Sjanger Rock/Pop; Sixties Pop
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) The Turtles

Om All the Singles

Disc 1
1 It Ain't Me Babe
2 Almost There
3 Let Me Be
4 Your Maw Said You Cried
5 You Baby
6 Wanderin' Kind
7 Grim Reaper of Love
8 Come Back
9 So Goes Love
10 On a Summer's Day
11 We'll Meet Again
12 Outside Chance
13 Makin' My Mind Up
14 Can I Get to Know You Better
15 Like the Seasons
16 Happy Together
16 Lady-O
17 She'd Rather Be With You
18 The Walking Song
19 Guide for the Married Man
20 Think I'll Run Away
21 You Know What I Mean
22 Rugs of Woods and Flowers
23 She's My Girl
24 Chicken Little Was Right
Disc 2
1 Sound Asleep
2 Umbassa the Dragon
3 The Story of Rock 'N' Roll
4 Can't You Hear the Crows
5 Elenore
6 Surfer Dan
7 Christmas Is My Time of Year
8 You Showed Me
9 Buzz Saw
10 House On the Hill
11 Come Over
12 How You Loved Me
13 You Don't Have to Walk in the Rain
14 Love in the City
15 Bachelor Mother
17 Somewhere Friday Night
18 Teardrops
19 Gas Money
20 Who Would Ever Think That I Would Marry Margaret?
21 We Ain't Gonna Part No More
22 Is It Any Wonder?
23 Eve of Destruction
24 Me About You


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra The Turtles

Se hele listen


Tips en venn