Eiendomsmegling

Eiendomsmegling

oppgavesamling

...

Fast lavpris
439,-
Veil. pris 549,- Spar 110,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen akademisk
Språk Bokmål
ISBN 9788202533830
Sider 294

Om Eiendomsmegling

Oppgaveløsning er viktig for forståelsen av de fleste fag og bidrar til en mer aktiv læringsprosess. For studenter er det å arbeide med oppgaver verdifull trening før eksamen. Formålet med boken er å gi studentene praktiske og relevante oppgaver innen fag på eiendomsmeglerstudiet. Eiendomsmegling. Oppgavesamling består dels av kortere oppgaver der målsetningen er å skaffe grunnleggende forståelse av sentrale ord, begreper eller tema innen eiendomsmegling. Videre består boken av mer utfyllende teorioppgaver, der formålet er å lære studenten å vise overordnet oversikt og forståelse. I større caseoppgaver gis det en beskrivelse av et faktisk forhold som reiser en eller flere problemstillinger. Studenten skal da selv identifisere problemstillingene, og besvare disse så korrekt og utfyllende som mulig. Boken gir også trening i utfylling av dokumenter som er sentrale i en eiendomsmeglers hverdag. Det er utarbeidet løsningsveiledninger til oppgavene. Veiledningene bidrar til læring og grunnleggende forståelse av sentrale deler av pensum på eiendomsmeglerstudiet. Løsningsveiledningene gir eksempler på hvordan studentene skal forankre argumentasjonen i rettskilder og danner grunnlag for gode besvarelser på eksamen. Flere av oppgavene har vært gitt på eksamen ved Høgskolen i Sørøst-Norge (tidligere Høgskolen i Telemark) og ved Handelshøyskolen BI.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Anbefalt


Tips en venn