Kakebokaenkle plantebaserte kaker for alle - frie for gluten og hvitt sukker

Forfatter
Fantastisk deilige raw food-kaker – garantert uimotståelige

Kort om boken

Her har du en samling med herlige kaker, fristende iskrem, deilige kaffedrikker, bowls og andre godsaker. Alle sammen fri for hvitt sukker og gluten og kun laget av plantebaserte ingredienser. Lær deg noen enkle grunnteknikker, og server kaker som d…

Oppdag mer

Velg tagger...
Fri frakt
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
Format/språk
Format
Forklaring av formater
  • Innbundet

    Bok med hardt omslag.

  • Pocket

    Heftet bok med mykt omslag.

  • Kartonert

    Bok med tykke, stive sider.

  • E-Bok

    Digitalt format. E-bok kan leses i ARK-appen eller på Kindle. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Nedlastbar lydbok

    Digitalt format. Nedlastbar lydbok kan lyttes til i ARK-appen. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Digikort lydbok

    Lydbok på digikort. Krever Digispiller.

  • Compact Disc

    Lydbok eller musikk på CD. Krever CD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Vinyl

    Vinylplate. Krever platespiller.

  • DVD

    DVD-film. Krever DVD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Blu-ray

    Blu-ray-film. Krever Blu-ray-spiller eller annen kompatibel avspiller.

    Om Kakeboka

    Her har du en samling med herlige kaker, fristende iskrem, deilige kaffedrikker, bowls og andre godsaker. Alle sammen fri for hvitt sukker og gluten og kun laget av plantebaserte ingredienser. Lær deg noen enkle grunnteknikker, og server kaker som du kan nyte til frokost. Alt i boken er rågodt! Tiril Refsum står bak kafeen Oslo Raw, og hun spiser kaker til frokost. Kakeboka er hennes andre bok.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2019
    Forlag
    Gyldendal
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788205522190
    Sider
    237
    Fotografier av
    Dammen, Line