Rågodt

Rågodt

Nettpris
349,-
Butikkpris 399,- Spar 50,-
Innbundet
LAVEST PRIS! - ingen er billigere på nyheter.
Gjelder både KLIKK&HENT og NETTBESTILLING.

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2018
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205506879
Sider 293
Emne Helsekost
Se flere detaljer  

Om Rågodt

Rawfood mat for hele dagen. Rågodt gir deg næringsrike oppskrifter for frokost, fest og hverdag. Går det an å spise kake til frokost? Forfatteren Tiril mener det! Et rawfood-kakestykke laget etter hennes oppskrift kan erstatte grovbrødskiva til frokost. Boken Rågodt guider deg og gir deg lekne oppskrifter som virker oppkvikkende og rensende på kroppen samtidig som de bare inneholder næringsrike råvarer. Ved å tilegne deg noen teknikker og kjøpe inn noen nye ingredienser kan du enkelt lage de lekreste raw-cakes. Ideen bak oppskriftene er at maten skal gi deg næring og energi i små mengder slik at ikke kroppen får unødvendig mye å fordøye. I tillegg har rettene en ideell sammensetning av næringsstoffer. Resultatet er mat som gir deg langvarig energi, smaker godt og skjerper våre hjerner og gir livskraft. Rågodt legger til rette for at kroppen din skal fungere optimalt med sine naturlige svingninger ved at oppskriftene tilpasser seg dagen, øyeblikket og behovet. Den starter med frokosten, forsetter med mat for en travel dag på farten, og den har også mat for late dager. Boken har til og med festretter du kan lage til ditt neste bursdagsselskap. Alt i boken nærer både kroppen og sjelen! Om forfatteren Tiril Lunde Refsum er utdannet journalist. Hun startet kafeen Oslo Raw i 2016. Tiril har alltid hatt lyst til å spise kake til frokost .- nå gjør hun det.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn