Pitt Cue Co. - The Cookbook

Pitt Cue Co. - The Cookbook

Pris
19,-
E-Bok
LAVEST PRIS! - ingen er billigere på nyheter.
Gjelder både KLIKK&HENT og NETTBESTILLING.
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Skriv anmeldelse
Format E-Bok
Kopisperre DRM
Filformat EPUB
Utgivelsesår 2013
Språk Engelsk
ISBN 9781845338527

Om Pitt Cue Co. - The Cookbook

With great recipes for meats, sauces and rubs mixed with ideas for pickles, slaws, puddings and cocktails, plus features on meats, equipment and methods, the Pitt Cue Co. Cookbook is your guide to enjoying the best hot, smoky, sticky, spicy grub all year round. From Pitt Cue's legendary Pickle backs and bourbon cocktails, to their acclaimed Pulled pork shoulder; Burnt ends mash; Smoked ox cheek toasts with pickled walnuts; Lamb rib with molasses mop and onion salad; Chipotle & confit garlic slaw; Crispy pickled shiitake mushrooms; Toffee apple grunt; Sticky bourbon & cola pudding and so much more, it's all irresistibly delicious food to savour and share.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Tom Adams; Simon Anderson; Jamie Berger; Richard H. Turner

Anbefalt


Tips en venn