Dødspakten

Dødspakten
Pris
Pris
159,- 159,-
E-Bok
Format E-Bok
Kopisperre Vannmerket (SDRM)
Filformat EPUB
Utgivelsesår 2014
Forlag Aschehoug
Språk Bokmål
ISBN 9788203358319

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Pocket Bokmål
Innbundet Bokmål
Compact Disc Bokmål

Om Dødspakten

En norsk soldat i Afghanistan ser noe han ikke burde ha sett. Dødspakten er en intens thriller fra Tom Kristensen.

Det er vinteren 2009. Jahn Christoffersen - nyutdannet soldat i Telemark bataljon - skal sammen med førtiseks andre norske soldater eskortere en lastebilkolonne med nødhjelpsforsyninger gjennom et av de farligste områdene nord i Afghanistan. De blir overrasket av et voldsomt angrep, lasten blir stjålet, og to norske soldater dør. En av dem er Jahns beste kamerat. Jahn får en psykisk knekk, og han drar hjem til Norge.

Rykter begynner å spre seg blant soldatene i Camp Meymaneh i Afghanistan, og de når etter hvert Jahn. Hva var det egentlig lastebile ne fraktet, hvem angrep, og hvorfor ble lasten stjålet? Hva var det de norske soldatene ofret sitt liv for?

Jahn besøker kameratens grav og legger ned tomhylser fra skudd han skjøt på fienden. Der og da bestemmer han seg - han inngår dødspakten.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
0
3
0
2
0
1
1
Skriv anmeldelse

Odd Willy Nygaard
29. desember 2014

Merkelig

Dette var uvant dårlig til Tom Kristensen og være. Flakkende, uten system, dårlig rød trå og en slutt som ser ut til at det har hastet stort med å nå! Er såpass dårlig at jeg virkelig lurer på om det er Kristensen som er verkets forfatter utfra tidligere erfaring.Rapporter om upassende innhold

Kristensen, Tom

Kristensen, Tom
Tom Kristensen (f. 1955) debuterte i 2001 med finansthrilleren "Enkule", som ble en solid salgs- og kritikersuksess. I 2002 kom "Hvitvasking", "Freshwater" utkom i 2003, og "Profitøren" - en spenningsroman om krigsprofitering - ble utgitt i 2005. Kristensen fikkRivertonprisen i 2006 for "Dødsriket", en roman om internasjonalterrorisme. (Foto: Aschehoug)
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn