DJ Tom at the Mic

DJ Tom at the Mic

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2017
EAN 823564812007
Sjanger Rock; Rock/Pop
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Tom Petty

Om DJ Tom at the Mic

Disc 1
1 All Night Diner
2 Can't Kick the Habit
3 Fujiyama Mama
4 Little Egypt (Ying Yang)
5 The Right Time
6 Homework
7 Don't Cry No More
8 Cherokee Dance
9 Do Me Right
10 My Home Ain't Here
11 Don't You Know It
12 A Shot of Rhythm and Blues
13 Jack the Ripper
14 Down in the Bottom
15 Send Me Some Lovin'
16 Keep Your Hands Off My Baby
17 Shufflin' the Blues
18 I Don't Worry About a Thing
19 Baby You Can Get Your Gun
20 Voodoo Voodoo
21 I Ain't Got No Home
22 (Everytime I Hear) That Mellow Saxophone
23 Stranded in the Jungle
24 Cry to Me
25 I Got Love If You Want It
26 Let Me Be (Stay Away from Me)
27 Don't Go
28 29 Ways
29 Done Somebody Wrong
30 I Ain't Got You
Disc 2
1 What'cha Gonna Do When Your Baby Leaves You
2 Leave My Woman Alone
3 The Happy Organ
4 Look at Little Sister
5 Your Mind Is On Vacation
6 Anna (Go to Him)
7 Huckle Boogie
8 Susie Q
9 Shame, Shame, Shame
10 Mother
11 Wee Wee Hours
12 Trust in Me
13 I'm Lookin' for a Woman
14 Have You Ever Loved a Woman
15 Please Mr. Johnson
16 Jack the Ripper
17 So Glad You're Mine
18 Lover Please
19 Let the Good Times Roll
20 Ram
21 Hold Me, Hug Me, Rock Me
22 I Feel So Bad
23 What's a Matter Baby
24 Pretty Girl
25 Sleep Walk
26 Don't Start Cryin' Now
27 Bip Bop Boom
28 Snap Your Fingers
29 The Mountains High
30 Messin' Up


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn