The Music Goes Around and Round

The Music Goes Around and Round

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2002
EAN 824046515928
Spilletid 74.20min.
Sjanger Big Band; Jazz
Disker 1
Se flere detaljer  

Om The Music Goes Around and Round

1 Tiger Rag
2 The Music Goes Round and Round
3 The Day I Let You Get Away
4 Rhythm Saved the World (With Lane Hardin)
5 At the Codfish Ball
6 The Milkman's Matinee
7 Twilight in Turkey
8 He's A Gypsey From Poughkeepsie
9 Is This Gonna Be My Lucky Summer?
10 You're My Desire
11 Am I Dreaming?
12 All You Want to Do Is Dance
13 Having A Wonderful Time (Wish You Were Here)
14 After You
15 The Lady Is a Tramp
16 If The Man In The Moon Were A Coon
17 Nice Work If You Can Get It
18 When the Midnight Choo Choo Leaves for Alabam'
19 Everybody's Doing It
20 Chinatown, My Chinatown
21 The Sheik of Araby
22 As Long As You Live (You'll Be Dead When You Die)
23 Sailing At Midnight


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn