Maretorn

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Bli med inn i Tone Almhjells sjarmerende og fantasifulle univers fra fantasysuksessen Vindeltorn. Maretorn er en frittstående oppfølger og norsk fantasy på sitt aller beste – perfekt for både unge og voksne lesere. Underlige ting begynner å skje på…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Maretorn

  Bli med inn i Tone Almhjells sjarmerende og fantasifulle univers fra fantasysuksessen Vindeltorn. Maretorn er en frittstående oppfølger og norsk fantasy på sitt aller beste – perfekt for både unge og voksne lesere.

  Underlige ting begynner å skje på Sommerhjell. Marerittene som plaget Niklas etter at moren døde er tilbake, verre enn noen gang. Bekken hvisker hemmeligheter, og et grønnøyd beist tar livet av dyrene i skogen. Når beistet viser seg å være et troll fra Niklas' egen fantasi, skjønner han at han er den eneste som kan bekjempe det. Med god hjelp fra den nye følgesvennen sin, gaupen Tyst, finner han kilden til problemet: Magi lekker ut av en portal til en annen verden. Men på den andre siden er den frodige dalen Sønder også i fare. Dyrene som bor der lever i frykt for den onde Spurvekongen, og en mystisk plante er i ferd med å snøre stenglene sine rundt alt og alle. Niklas må nå forsøke å redde både Sønder og Sommerhjell. Men først må han finne sannheten bak morens siste ord: «Jeg er en Maretorn.»

  Nominert til ARKs barnebokpris 2016
  Årets beste barne- og ungdomsbok 2016 i Adresseavisen

  Anmelderne sier:
  «Suveren fantasyroman. Poetisk og krim-spennende.» Cathrine Krøger, Dagbladet
  «En glimrende fantasyroman.» Adresseavisen

  Om årets beste bøker 2016 i Adresseavisen:
  «Årets kritikervinner er en fantasyroman skrevet for barn. (...) Almhjell skriver sine bøker på engelsk, før hun selv oversetter dem til norsk. Dermed fyller hennes bok kriteriene også for årets beste oversatte roman.»

  Maretorn kan måle seg med de beste i sin sjanger verden over. La deg fortrylle og bedåre av Niklas og de snakkende dyrene i Sønder, og bli med på deres kamp mot det onde.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205500419
  Sider
  342
  Originaltittel
  Thornghost
  Omtalt person
  Sjanger
  Høyde
  206
  Bredde
  131
  Vekt
  279
  Illustrert av
  Pettersen, Siri
  Oversatt av
  Almhjell, Tone

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.