Vindeltorn

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Norsk fantasy-sensasjon! Tone Almhjell gjør suksess i USA med sin fantastiske roman Vindeltorn. Norske kritikere er strålende fornøyd - boken er spådd klassikersstatus. «Alt klaffer i denne fantasyboka, som både har originalitet, spenning og et vir…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Vindeltorn

  Norsk fantasy-sensasjon! Tone Almhjell gjør suksess i USA med sin fantastiske roman Vindeltorn. Norske kritikere er strålende fornøyd - boken er spådd klassikersstatus.

  «Alt klaffer i denne fantasyboka, som både har originalitet, spenning og et virkelig godt språk.» Cathrine Krøger, Dagbladet.

  Uforglemmelige rollefigurer og sitrende spennign venter leserne i dette magiske eventyret. Noe er galt i det gamle huset familien til Lin har leid, det er hun sikker på. Klokkene tikker for sakte. Rosebedet er dekket av rim, selv i øsende regnvær. Og når en mystisk nøkkel merket «Vindeltorn» dukker opp, finner Lin en sprekk i kjellerveggen. En portal til en verden ved navn Sylver. I dette snødekte riket bor alle døde dyr som en gang har elsket et barn. Lin blir til sin store glede gjenforent med Rufus, kjæledyret hun begravde under rosebusken. Men sammen må de finne den forsvunne Vinterfyrsten hvis de skal redde Sylver fra undergang. De er ikke de eneste som jakter på gutten denne natten. I mørket lurer en mann med skyggemunn, klar til å sette klørne i den aller siste Vinterfyrste. Boken Vindeltorn (The Twistrose Key) er kåret til en av de ti beste barnebokdebutene i USA i 2013. Forfatteren, Tone Almhjell, er norsk.

  «Varm og stolt som et eventyr fra Narnia – og like spennende som Harry Potter! Lucy og Hermione har fått en original og sprell levende norsk kusine!» – Tor Åge Bringsværd.

  Nominert til ARKs barnebokpris.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2013
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205458598
  Sider
  342
  Originaltittel
  The twistrose key
  Sjanger
  Height
  141
  Width
  212
  Weight
  490
  Illustrert av
  Schoenherr, Ian
  Oversatt av
  Almhjell, Tone, Almhjell, Line

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.