Hurra! for Karsten og Petra

Hurra! for Karsten og Petra

Pris
299,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Kundevurdering
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202389970
Serie Karsten + Petras verden
Emne Hverdagsliv; Kosedyr; Vennskap
Se flere detaljer  

Om Hurra! for Karsten og Petra

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek. Hurra for Karsten og Petra ble gitt ut i forbindelse med 20-årsjubileet til Karsten og Petra i 2012 og består av fem bøker: På biblioteket og Petra får besøk, to bøker om Løveungen og Frøken Kanin (På eventyr i Afrika og i verdensrommet) og en bok om Kokos (Hvem kan blåse vekk vondten). I tillegg kommer det noen sanger og en hilsen fra Tor Åge Bringsværd. De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres.

"Denne samleboka inneholder fem bøker, og egner seg godt som gave til egne eller andres barn." Hege K. Fosser Pedersen, Foreldre & Barn

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Lise Guldberg
16. februar 2015

Like koselig som alltid.

Vi som foreldre kan jo tidvis bli lei når samme boka blir lest for hundreogsnørtogfortiende gang. Men vi syns bøkene om Karsten og Petra er veldig koselige. Ærlige og oppriktige :-)Rapporter om upassende innhold

Tips en venn