He he, Hasse

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Del 2 av serien

Kort om boken

Ine og Hasse har en plan. De skal kjøre ut på jordet bak huset. Og så skal de sprenge den der steinen. Til himmels. Den som ligger i veien for alt. Sprenge den til himmels. He he. Bra plan.

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om He he

  Ine og Hasse har en plan. De skal kjøre ut på jordet bak huset. Og så skal de sprenge den der steinen. Til himmels. Den som ligger i veien for alt. Sprenge den til himmels. He he. Bra plan.


  "Med bok nummer to i sin prisbelønte serie, har Tore Renberg og Øyvind Torseter truffet blink (...) Fandenivolsk og eventyrlig (...) For «Gi gass, Ine» (2010) ble paret Renberg/ Torseter tildelt Kulturdepartementets bildebokpris, og boka fikk kritikere til å bruke superlativer som «Den perfekte billedbok». Det er vanskelig å si seg uenig i det, når bok nummer to nå kommer ut." "Bokidéen er god, og slutten er som et barn ville ha sagt det selv. Illustrasjonene er kule [...] Språket spiller på humor og treffer både barn og voksne. En søt bok om at det lønner seg å ha gode hjelpere i livet." "Det glitrer. Det er gull. Og traktor. Tore Renberg og Øyvind Torseter leverer så det suser. Sommerens bildebok «He he, Hasse» er like poetisk, fantasifull, og gjennomarbeidet som forgjengeren «Gi gass, Ine» [...] Renbergs språk er enkelt og poetisk med rim, bilder og gjentakelser, tydelig farget av barnas egen måte å uttykke seg på. Bindeordene lager en humpete og rar logikk - sett med voksne øyne. Det er kult. Og traktor."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2011
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202345532
  Emne
  Height
  247
  Width
  191
  Weight
  302
  Illustrert av
  Torseter, Øyvind
  Nummer
  2

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.