Norgesglassetgodt og enkelt fra radiokjøkkenet

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Vil du bli god til å lage mat? Lurer du på hvordan? Du trenger ikke posesauser og -supper, kakeblandinger eller halvfabrikata fra butikken, heller ikke østers, kaviar, sjeldne kryddere og dyre kjøkkenredskaper. I denne kokeboka finner du råvarekunns…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Norgesglasset

    Vil du bli god til å lage mat? Lurer du på hvordan? Du trenger ikke posesauser og -supper, kakeblandinger eller halvfabrikata fra butikken, heller ikke østers, kaviar, sjeldne kryddere og dyre kjøkkenredskaper. I denne kokeboka finner du råvarekunnskap og basisoppskrifter, grunnleggende oppskrifter på sauser, kraft, iskrem eller kjøttkaker. Behersker man et utvalg av disse fremgangsmåtene, er veien til god, sunn og velsmakende mat kort. Boka inneholder nærmere hundre oppskrifter delt inn i årstider med vekt på de beste råvarene hver årstid i Norge byr på. Oppskriftene kan varieres og bygges ut til festmåltider. Boka er basert på radioprogrammet i Norgesglasset, der Inge og Tron lager både kjapp og litt mindre kjapp mat i serien .Smaken av Norge..

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2007
    Forlag
    NRK
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788281782303
    Sider
    175
    Sted
    Høyde
    235
    Bredde
    220
    Vekt
    696
    Illustrert av
    Hojem, Aage

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.