Fisk og vin

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Dette er sjømatens ABC, fra abbor til ål. En perfekt gavebok fra Trond Moi og Toralf Bølgen med følge av gode venner! Det kan vel knapt finnes en mer takknemlig oppgave enn å lage en kokebok om fisk og skalldyr. Det må i så fall være å velge ut de …

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Fisk og vin

    Dette er sjømatens ABC, fra abbor til ål. En perfekt gavebok fra Trond Moi og Toralf Bølgen med følge av gode venner!

    Det kan vel knapt finnes en mer takknemlig oppgave enn å lage en kokebok om fisk og skalldyr. Det må i så fall være å velge ut de vinene som passer best til disse fantastiske råvarene. For smaken av fersk fisk og skalldyr er et sant eventyr. Fisk & Vin inneholder 200 oppskrifter på tradisjonelle retter så vel som eksotiske. Etter en generell innføring om fisk, skalldyr og vin, og en gjennomgang av de tre «store» hvitvinsdruene, får du vinforslag til hver rett. Du får råd om hvilke viner som passer sammen med akkurat de råvarene og det tilbehøret du har valgt.

    En nydelig kokebok uansett sesong. For livets gode dager.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2006
    Medforfatter
    Forlag
    Gyldendal
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788205361966
    Sider
    384
    Height
    268
    Width
    202
    Vekt
    1335
    Illustrert av
    Widén, Mats
    Bidrag av
    Hånes, Øivind

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.