Minimizing, Recognizing, and Managing En

Minimizing, Recognizing, and Managing En

Pris
1 049,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Skriv anmeldelse
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat ePUB
Utgivelsesår 2014
Forlag Elsevier Health Sciences
Språk Engelsk
ISBN 9780323341929
Se flere detaljer  

Om Minimizing

This issue would review a broad range of endoscopic complications throughout the entire GI tract and include complications related to almost all types of endoscopic procedures. Typically, articles and endoscopy courses only briefly mention specific types of complications related to one or two endoscopic procedures. To date, this would be the only issue whose sole focus is on endoscopic complications and their management and will prove a useful resource for the gastroenterologist. The authors will be expert endoscopists from around the country whose knowledge of this topic should be far ranging and include use of new devices.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn