25 Country Greats

25 Country Greats
59,- 59,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 5019322710110
Sjanger Compilation; Country
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Various Artists

Om 25 Country Greats

1 I Fall to Pieces
2 Big Bad John
3 Excuse Me (I Think I've Got a Heartache)
4 North to Alaska
5 I Dreamed of a Hillbilly Heaven
6 Tender Years
7 Hello Walls
8 Ballad of the Alamo
9 He'll Have to Go
10 He'll Have to Stay
11 Sweet Lips
12 Heart to Heart Talk
13 Please Help Me, I'm Fallin'
14 (I Can't Help You) I'm Falling Too
15 Wings of a Dove
16 Before This Day Ends
17 I'm a Honky Tonk Girl
18 Miller's Cave
19 Oh Lonesome Me
20 Three Hearts in a Tangle
21 Just One Time
22 One More Time
23 Heartbreak U.S.A.
24 Alabam
25 Walk On By


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn