Country Gospel

Country Gospel
59,- 59,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 5019322710493
Sjanger Country Gospel; Gospel/Christian
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Various Artists

Om Country Gospel

1 The Christian Life
2 Peace in the Valley
3 Wings of a Dove
4 Great Speckled Bird
5 A Satisfied Mind
6 Can the Circle Be Unbroken?
7 I Saw the Light
8 In My Father's House
9 It Was Jesus
10 Satisfied
11 Nearer My God to Thee
12 We Thank Thee
13 Sometimes I Feel Like a Motherless Child
14 Rock of Ages
15 I'll Walk With God
16 Dear God
17 Lord, Let Thy Grace Surround Me
18 Stand By Me
19 Every Time I Feel the Spirit
20 Someone's Watching Over You
21 Gloryland March
22 The Chapel On the Hill
23 Silver Spurs (On the Golden Stairs)
24 How Great Thou Art
25 Dust On the Bible


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn