Four By Four

Four By Four

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2011
EAN 824046307127
Sjanger Compilation; Easy Listening
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Various Artists

Om Four By Four

Disc 1
1 Love Is a Many Splendoured Thing
2 Three Coins in the Fountain
3 There Goes My Heart
4 You'll Always Be the One (For Me)
5 The World Outside
6 My One Sin
7 Magnolia
8 Story Untold
9 In This World
10 Sparkle and Shine
11 Love Me Forever
12 Steam Heat
13 The Sphinx Won't Tell
14 Three Things (A Man Must Do)
15 Charmaine
16 Graduation Day
17 Malaya
18 It Never Occurred to Me
19 Oh How I Love-a You
20 This Must Be the Place
21 Sometimes (When I'm Alone)
22 These Are the Things I Remember
23 Oh Baby Mine, I Get So Lonely
24 Oh Happy Day
25 Gratefully Yours
26 Me
Disc 2
1 Moments to Remember
2 Standing On the Corner
3 Goona-goona
4 The Real Thing
5 (You're The) Apple of My Eye
6 Girl in My Dreams
7 Mobile
8 Too Pooped to Pop
9 I'll Never Smile Again
10 42 Barrels of Oil
11 Twenty Six Miles
12 Big Man
13 Kaw-liga
14 The Sand and the Sea
15 45 Men in a Telephone Booth
16 Wild Rosie
17 I Understand Just How You Feel
18 The Ballad of James Dean
19 Let Me Go Lover
20 Sayonara
21 Comin' in On a Wing and a Pray'r
22 Rosie the Riveter
23 Every Hour Every Day of My Life
24 You Know I Do
25 The Ties That Bind
26 I'm Dreaming of Wedding Bells


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn