Hi Records: The Soul Years

Hi Records: The Soul Years

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2014
EAN 767981148328
Sjanger Compilation; R&B/Soul
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Various Artists

Om Hi Records: The Soul Years

Disc 1
1 Introduction
2 Buster Browne
3 Ooh Baby, You Turn Me On
4 Soul Finger
5 She's Looking Good
6 Funky Broadway
7 I Can't Get Next to You
8 Right Now, Right Now
9 Part Time Love
10 I Still Love You
11 So You're Leaving
12 Trying to Live My Life Without You
13 Precious Precious
14 Love and Happiness
15 I'm Glad You're Mine
16 Back for a Taste of Your Love
17 Anyway the Wind Blows
18 Call Me (Come Back Home)
19 Stand Up
20 Let's Get Married
21 Livin' for You
22 I Can't Stand the Rain
23 Run Run Run
24 Take Me to the River
25 Sha-la-la
Disc 2
1 Could I Be Falling in Love
2 I Want to Take You Home (To See Mama)
3 Love Ritual (Bwana Mix)
4 So Good to Be Here
5 Superstar
6 Since You've Been Gone
7 I Tried to Tell Myself
8 Have a Good Time
9 Into Something (Can't Shake Loose)
10 Precious Precious
11 Belle
12 All N All
13 A Good Day for Lovin'
14 You Gonna Make Me Cry
15 Pussy Footing Around
16 Home Is Where the Heart Is
17 The Bottom Line
18 A Long Road
19 Old Man With Young Ideas
20 The Handwriting Is On the Wall
21 We're Still Together
22 It's Cold Without Your Love


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn