Pacha Ibiza - The House Collection 2000-

Pacha Ibiza - The House Collection 2000-

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2015
EAN 885012026640
Sjanger Compilation; Dance
Disker 3
Fremført av (orkester, band, ensemble) Various Artists

Om Pacha Ibiza - The House Collection 2000-

Disc 1
1 Another Chance
2 Lola's Theme
3 Don't Call Me Baby
4 Make Luv
5 You See the Trouble With Me (We'll Be in Trouble Extended Mix)
6 Feel the Vibe
7 Put Your Hands Up for Detroit (Club Mix)
8 I'm Not Alone (Extended Mix)
9 Superstylin'
10 Where's Your Head At
11 Yeah Yeah (D Ramirez Vocal Club Mix)
12 Satisfaction (Isak Extended)
13 Heads Will Roll (A-Trak Remix)
14 Strings of Life (Danny Krivit Re Edit)
15 Call On Me (Eric Prydz Vs Retarded Funk Mix)
16 Anyway (Armand Van Helden Presents Duck Sauce)
17 Madan (Martin Solveig Disco Mix)
18 Pasilda (Knee Deep Club Mix)
19 We Are the People (The Shapeshifters Vocal Remix)
20 The Sound of Violence (Two Minute Warning Club Mix)
Disc 2
1 Finally (Original Extended Mix)
2 Van Helsing Hypnotizes Mina
3 The Cure & the Cause (Dennis Ferrer Remix)
4 Body Language (Tocadisco Mix)
5 Blackwater (Full Strings Vocal Mix)
6 At Night (Club Mix)
7 My My My
8 Drop the Pressure (Dirty Club Mix)
9 Just a Little More Love (Feat. Chris Willis) [Wally Lopez Remix]
10 The Weekend (Extended Mix)
11 Take Me With You (Instrumental Club Mix)
12 I Would Die 4 U (Extended Version)
13 77 Strings (Extended Mix)
14 E Samba (Club Mix)
15 Guitarra G (G.Club Original Mix)
16 The Real Life
17 Tracey in My Room (Lazy Dog Bootleg Vocal Mix)
18 Love On My Mind
19 Put 'Em High (JJ's Club Mix)
20 Love Generation (Club Mix)
Disc 3
1 Star Guitar (Pete Heller's Expanded Mix)
2 Days Go By
3 Chase the Sun
4 Block Party
5 Shake It (Move a Little Closer) [extended Mix]
6 Right On!
7 La Mezcla (Long Edit)
8 Let the Drums Speak
9 Camels
10 Why Don't You
11 Man With the Red Face (Club Mix)
12 Infinity 2008 (Klaas Vocal Edit)
13 Day 'N' Nite (Club Mix)
14 Bitch (Extended Version)
15 Moombah! (Afrojack Mix)
16 Erotic Discourse
17 Rej
18 Leave the World Behind
19 Discopolis
20 Two Months Off


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn