Senteret

Senteret
Pris
Pris
329,- 329,-
Innbundet
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Flamme forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788282881760
Serie
Nummer 302

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Pocket Bokmål

Om Senteret

I Senteret utforsker Victoria Durnak store temaer som ensomhet og fødselsdepresjon, men med en lun fortellerstemme som er undrende og smart på samme tid. Som i forrige roman, Torget (2015), undersøker Durnak hvordan møter mellom mennesker kan foregå i vår tid. Mens Torget tok for seg nettstedet finn.no, foregår handlingen i Durnaks nye roman på kjøpesenteret. Vi blir kjent med bokas hovedperson; en ung mor som har flyttet til Skien for å komme seg bort - bort fra Oslo. Bort fra han som ikke ville være far til barnet hennes. Hun tilbringer dagene sine på Herkules senter, besøker butikkene og menneskene som jobber i dem, betrakter dem og forsøker å komme i kontakt med dem, samtidig som hun prøver å være mor til en datter hun ikke engang har klart å gi navn. Ifølge navneloven har man seks måneder på seg til å gi barnet sitt et navn. Man kan gjøre mye på seks måneder.

"Den tverre motviljen og all den svarte humoren som renner ut av øynene til alenemoren skaper både identifikasjon og medfølelse. Det er liv i kjøpesenterlandet! Senteret er Victoria Durnaks beste bok til nå." Knut Hoem, NRK

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Sabine Synnes
19. mai 2017

Tragikomisk fødselsdepresjon

Denne boka slukte jeg på en dag. Durnak skildrer på humoristisk vis fødselspermisjonen til ei enslig ung dame med depresjon. Til tider ganske sørgelig å lese, men jeg likte boka innmari godt.


Ord som beskriver produktet:

God,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn