Low-Cost, Low-Tech Innovation

Low-Cost, Low-Tech Innovation
Pris
459,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat PDF
Utgivelsesår 2014
Forlag Taylor and Francis
Språk Engelsk
ISBN 9781136686603
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Engelsk
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om Low-Cost

Like much of SMEs research, innovation studies of small enterprises have commenced later and are less numerous. The focus of such studies remains high-technology enterprises, which continue to attract both academic and popular interest, oblivious to the innovative endeavours of people in traditional low-tech industries. This book attempts to address this imbalance through a comprehensive analysis of innovation in this largely neglected area. Based on case studies of seven small innovative food companies, this book presents an in-depth analysis of innovation in the Scottish food and drinks industry and unravels a lesser-known approach to effective low-cost product innovation, which is simple and economical, yet elegant and successful. Using careful data collection and rigorous statistical testing, the analysis and findings in this book address a wide spectrum of interests: academics in business schools, policy makers in governments and executives and entrepreneurs in food and other low-technology sectors.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn