Norsk julemat og julebakst

Forfatter

Kort om boken

Juletradisjonene står veldig sterkt i Norge, og julefeiringen skal helst være slik den pleier når vi samler oss til denne vår største familiehøytid. Vi gleder oss sammen over julens budskap og minnes de gode følelsene fra barndommens julefeiring. …
199,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

    Om Norsk julemat og julebakst

    Juletradisjonene står veldig sterkt i Norge, og julefeiringen skal helst være slik den pleier når vi samler oss til denne vår største familiehøytid. Vi gleder oss sammen over julens budskap og minnes de gode følelsene fra barndommens julefeiring. Noe av det aller viktigste ved denne høytiden er julematen, og i denne boken har Wenche Andersen samlet det meste og beste av de norske oppskriftene på tradisjonsrik, norsk julemat. Julebakst, med bl.a. pepperkaker og alle de andre småkakene, samt julebrød. Julekoldtbord, med bl.a. silderetter, gravet og røkt laks, kabareter, laksemousse, julesalater. Kjøttpålegg som lammerull, sylteflesk og posteier. Julemiddager, som ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, kalkun, juleskinke, røkt lammelår, lutefisk, kokt juletorsk. Og tilbehør av mange slag, som waldorfsalat og potetsalat. Julegrøt med rømme eller risengryn. Juledesserter som fruktsalat, riskrem, multekrem og karamellpudding.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2012
    Forlag
    Cappelen Damm faktum
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788202386382
    Sider
    89
    Emne
    Bakverk, Desserter, Fiskeretter, Julen, Kjøttretter

    Anbefalt

    Anbefalt