Veivalg

Veivalg

Pris
179,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2013
Forlag Hermon
Språk Bokmål
ISBN 9788230210390
Sider 281
Originaltittel Cross roads
Se flere detaljer  

Om Veivalg

Det er mer mellom himmel og jord ... Anthony Spencer, en egoistisk og arrogant forretningsmann, havner i koma etter en hjerneblødning og svever mellom liv og død - eller er det mellom Himmelen og jorden? Han "våkner opp" til et surrealistisk univers som minner om hans eget liv. Han møter mennesker han antar er projeksjoner av sin egen underbevissthet, og blir bokstavelig talt konfrontert med seg selv. Vil han innse at livet hans egentlig er et skjørt korthus bygget på en giftig grunn av ødelagte følelser? Og vil han finne det motet han trenger for å foreta et livsviktig valg som kan viske ut en blodig urett han forårsaket før han falt i koma?


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Wm. Paul Young

Anbefalt


Tips en venn