Truffle

Forfatter , Del av serien Edible
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

A cultural, historical, scientific and culinary history of the truffle, offering a thorough and complete portrait of this many- sided mushroom, featuring many instructive and surprising illustrations, and numerous historical and contemporary recipes…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Truffle

    A cultural, historical, scientific and culinary history of the truffle, offering a thorough and complete portrait of this many- sided mushroom, featuring many instructive and surprising illustrations, and numerous historical and contemporary recipes.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2015
    Forlag
    Reaktion Books
    Språk
    Engelsk
    ISBN
    9781780234366
    Serie
    Sider
    128
    Height
    130
    Width
    205

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.