AT-AT mot Tauntaun microfightere LEGO

Merke LEGO
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om produktet

To tøffe LEGO® Star Wars™ microfightere for gøyal kamp

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om AT-AT mot Tauntaun microfightere LEGO

  Opplev action på isplaneten Hoth med fantastiske AT-AT og Tauntaun microfightere. Sett deg i salen på Tauntaun med Luke Skywalker, og let etter fienden med elektrokikkerten hans. Angrip med Lukes lyssabel og knotteskyter, men pass deg for AT-AT-førerens knottskyter. Hvem vinner – Det galaktiske imperiet eller Opprørsalliansen? Du bestemmer!

  • Barn kan gjenskape slaget ved Hoth fra Star Wars: Imperiet slår tilbake og rollespille egne fortellinger med disse lettbygde LEGO® klossemodellene av AT-AT™ og Tauntaun™ microfightere.
  • Settet AT-AT™ mot Tauntaun™ microfightere (75298) inkluderer to LEGO® minifigurer: Luke Skywalker med lyssabel og en AT-AT-fører. Begge har knotteskytere og elektrokikkert.
  • Både Tauntaun og AT-AT har plass til en LEGO® minifigur, og settet passer perfekt sammen med Millennium Falcon Microfighter (75295) for ekstra actionfylte kamper.
  • Denne fabelaktige byggeleken består av 205 deler. Den er perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til barn fra seks år og oppover, og gir dem en flott introduksjon til det gøyale og kreative LEGO® Star Wars™ universet.
  • Tauntaun er 7 cm høy, 9 cm lang og 5 cm bred og får plass i barnesekken sammen med AT-AT og LEGO® minifigurene for lek på farten.
  • Vurderer du å kjøpe dette byggbare lekesettet til en ung Star Wars™ fan som ikke har bygd med LEGO® klosser før? Settet inkluderer enkle instruksjoner som styrker nybegynneres selvtillit og lar dem bygge på egen hånd.
  • Med LEGO® Star Wars™ byggeleker kan barn (og voksne fans) både gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, finne på sine egne, unike historier og bygge og stille ut samlerbyggemodellene.
  • Du trenger ikke Kraften for å sette sammen LEGO® klosser! Helt fra 1958 har de oppfylt bransjens strengeste standarder, og det gjør at de er ensartede, kompatible med hverandre og kan settes sammen til robuste modeller.
  • LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å sikre at de oppfyller noen av de strengeste sikkerhetsstandarder på planeten Tellus (og i galakser langt, langt borte!).

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Grå
  Produsentland
  CN
  Tagline
  Star Wars TM
  Vekt
  182
  Produktserie
  LEGO Star Wars
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  6
  Alder til
  99
  Antall deler
  205
  EAN
  5702016913972

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.