Armbånd LEGO DOTS megapakke

Kort om produktet

Gi barn et gøyalt hobbysett med disse fem armbåndene

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Armbånd LEGO DOTS megapakke

  Lag fine vennskapsarmbånd, og del dem med bestevennene dine!

  Åpne megapakken med armbånd, legg armbåndene flatt og klikk de fargerike flisene på. Finn inspirasjon på emballasjen og idéarket, eller lag dine egne mønstre. Bruk dekorerte fliser og hjertefliser i forskjellige farger for å vise fram din egen stil og stilen til vennene dine. Etterpå kan dere stolt vise fram og bruke armbåndene! #dotyourworld

  Gi barnet ditt enkle hobbyprosjekter med LEGO® DOTS megapakke med armbånd, som inneholder fem justerbare vennskapsarmbånd og 295 fargerike fliser.

  • Gi barnet ditt muligheten til å oppleve hvor gøy det er å lage vennskapsarmbånd med settet LEGO® DOTS megapakke med armbånd (41913), som inkluderer fem justerbare armbånd og 295 fargerike fliser. Leken starter så snart boksen åpnes! 
  • Mange ideer for kreative gjør det selv-armbånd! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere og dele armbåndene. De kan velge om de vil bruke mønsterideene som følger med, eller finne sin egen, unike stil. 
  • Fargerike fliser i dette settet og i andre sett byr på kreativ moro sammen med venner. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO® DOTS Ekstra DOTS – serie (41908) for å gjøre vennskapsarmbåndene enda søtere. 
  • Alle som liker gjør det selv-leker og hobbyprosjekter, vil elske denne kreative leken. Det bøyelige armbåndet og de fargerikt dekorerte flisene vil glede gutter og jenter fra 6 år og oppover og er en flott gave til jul, bursdag eller andre anledninger. 
  • Armbåndene er over 20 cm lange, og blivende designere kan lage ulike designmønstre og deretter sortere og oppbevare flisene i det bærbare brettet som er delt inn i separate rom. 
  • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å styrke barns kreative byggeferdigheter og gir dem gleden over å skape noe nytt og unikt helt på egen hånd. 
  • Det er bare å åpne pakken, så starter den morsomme armbåndsdekoreringen. Enkle ideer på emballasjen gjør at dekoreringen går som en lek, og barn kan være kreative og ha det gøy mens de lager unike smykker som de stolt kan vise fram. 
  • Med LEGO® DOTS sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smarte armbåndssettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse. 
  • LEGO® byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958. 
  • LEGO® klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Flerfarget
  Produsentland
  HU
  Weight
  227
  Produktserie
  DOTS
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  6
  Alder til
  99
  Antall deler
  33
  EAN
  5702016668674

  Anbefalt