Bakekonkurranse LEGO

Kort om produktet

La barna slippe kreativiteten løs med denne bakekonkurranseleken!

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Bakekonkurranse LEGO

  1, 2, 3 … Baketid!

  Stephanie fra LEGO® Friends skal delta i en bakekonkurranse på TV, og nå kan du bli med henne i TV-studioet. Snurr hjulet over scenen for å velge hvilke rare ingredienser bakerne må bruke. Vær kreativ med krem og pynt. Det brenner på kjøkkenet, og du må hjelpe David å slukke den med brannslukningsapparatet. Klokka tikker – hvem kommer til å stikke av med både pengepremie og pokal? Dommeren trenger din hjelp for å bestemme seg!

  Stimuler barns kreativitet med pynting og laging av LEGO® kaker med det gøyale lekesettet Heartlake City Bakekonkurranse.

  • Stimuler barn til å leke kreativt og hjelpe LEGO® Friends vennene med å lage flotte LEGO kaker med dette bakekonkurranse-lekesettet. De vil garantert like å vise hva de kan foran studiokameraene! 
  • Matlekesettet Bakekonkurranse (41393) inneholder tre minidukker, to matlagingsstasjoner med roterende kakefat, kjøkkenutstyr og masse baketilbehør som lekemat og glasur. 
  • Dette LEGO® settet byr på utrolig mange funksjoner. Barn kan late som om de lager mat på komfyrtoppen, ta på seg rollen som dommer eller kameraoperatør, hjelpe til med å slokke en brann på kjøkkenet og lage nye elementer av LEGO klossene sine. 
  • LEGO® settet består av 361 deler og byr på utrolig mange lekemuligheter for matinteresserte barn fra seks år og oppover. Settet er perfekt som bursdagsgave eller julegave for alle som ikke har bygd med LEGO® klosser før, og alle som liker TV-serien om Friends. 
  • Dette modulære kakebakingssettet kan deles opp og brukes som pynt forskjellige steder på soverommet. Med en høyde på bare litt over 15 cm og en bredde på 30 cm tar det heller ikke store plassen når alle delene stilles ut sammen. 
  • Dette LEGO® Friends settet inneholder alt barn trenger for å gjenskape en scene fra en TV-bakekonkurranse. Settet krever ingen batterier – det er barnas fantasi som får i gang den kreative leken. 
  • Gi barn en spennende innføring i LEGO® Friends verdenen. Der lærer barn at de kan virkeliggjøre drømmene sine ved å lytte til hjertet sitt. 
  • LEGO® byggesett for barn oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958! 
  • Vi i LEGO konsernet tester LEGO® Friends klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Flerfarget
  Produsentland
  CN
  Tagline
  Friends
  Weight
  610
  Produktserie
  LEGO Friends
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  6
  Alder til
  99
  Antall deler
  361
  EAN
  5702016618808

  Anbefalt