Den vindskjeve skogen LEGO

Merke LEGO
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om produktet

Eksplosive, fysiske Minecraft™-eventyr

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Den vindskjeve skogen LEGO

  Bygg din egen vindskjeve skog i mørke og farlige Nether, før du hjelper Huntress med å krysse det lavafylte landskapet.

  Underveis må hun slåss mot pigliner bevæpnet med sverd og en fiendtlig hoglin. Hvordan skal modige Huntress klare å forsere den dødelige lavastrømmen? Plasser dynamitten forsiktig ved treet. BANG! Treet velter og danner en bro over til den andre siden.

  Barn kan bli med vågale Huntress når hun sloss mot fiender og krysser flammende het lava i dette eksplosive Minecraft™-eventyret.

  • Overrask en Minecraft™-fan med LEGO® Minecraft settet Den vindskjeve skogen (21168). Med dette fysiske lekesettet får barn oppleve eksplosiv Minecraft-action i virkeligheten.
  • Inkluderer fire figurer: Huntress med pil og bue og rustning, en hoglin med bevegelig hode, og to pigliner med sverd. Inkluderer også innebygde funksjoner for eksplosjon og steinras.
  • Spillere skal hjelpe Huntress med å krysse et landskap med steinras, fiendtlige skapninger og en elv av lava. De kan felle et tre med sprengstoff for å lage en bro som fører til nye eventyr.
  • Dette spennende LEGO® landskapet er en realistisk kopi av den mørke, farlige og vindskjeve skogen i Minecraft™-spillet.
  • Perfekt gave for Minecraft™-spillere som vil overføre den digitale spillopplevelsen til virkelighetens verden. Passer for barn fra åtte år og oppover.
  • Settet er 13 cm høyt, 25 cm bredt og 14 cm dypt. Det byr på gøyal, fysisk lek og passer også perfekt som utstillingsmodell på barnerommet.
  • Med LEGO® Minecraft™ lekesett får Minecraft-fans en ny måte å spille favorittspillet sitt på. Settene inneholder figurer, scenarioer og funksjoner fra spillet, gjenskapt på fantasifullt vis ved hjelp av LEGO klosser og deler.
  • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Produsentland
  CZ
  Tagline
  Minecraft
  Vekt
  4100
  Produktserie
  LEGO Minecraft
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  8
  Alder til
  99
  Antall deler
  287
  EAN
  5702016913460
  Farge
  Flerfarget

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.