Dragster LEGO

Merke LEGO
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om produktet

Billøp, full fart og stunt!

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Dragster LEGO

  Motorene er i gang! Sjåførene er klare! Trekk bilen bakover, slipp og KJØR! Dragsterracing er den ultimate fartsutfordring. Vis fram byggeferdighetene dine med denne superkule LEGO® Technic dragsteren. Trekk bilen bakover, slipp og se den kjøre av sted. Fest steilebøylen, og gjennomfør steilestunt som får opp pulsen hos tilskuerne. Klar for mer action? Bygg om dragsteren til en kjempegøyal pullback-hotrod.

  • Det er alltid billøpdag med denne 2-i-1-dragsteren som kan bygges om til en kul hotrod. Det er veldig enkelt for barna å få fart på denne pullback-bilen – se hvor fort den suser avgårde. 
  • Barn kan lære hvordan en dragster fungerer. Lås deretter hjulstangen for å utføre spennende kjøring på bakhjulene – eller hold bilen på bakken for å prøve å slå fartsrekorden. Bruk trafikklystilbehøret for å starte kjøringen. 
  • Trekk tilbake og slipp. Det er faktisk så enkelt! Selv unge racerførere vil kunne gjenskape spenningen og hastigheten på racerbanen. Klar for en ny utfordring? Barn kan bygge om sin dragster til en pullback LEGO® hotrod. 
  • Ser du etter morsomme leker for barn fra 7 år og oppover? Dette LEGO® Technic settet (42103) er en flott gaveidé til barn som liker å bygge med LEGO® klosser, eller til alle som elsker en byggeutfordring. 
  • Når den er bygget er LEGO® dragster 32 cm lang, 12 cm høy og 10 cm bred, noe som gjør denne byggeleken akkurat stor nok til rollelek på racerbanen. 
  • Den har fart, men utrolig nok trenger ikke dette settet batterier. Den drives fremover av pullback-motoren, så leken kan starte med det samme. 
  • Alle LEGO® sett leveres med trykte instruksjoner. Og dette settet leveres også med det digitale Instructions PLUS, som er tilgjengelig i den gratis LEGO® Life appen for smarttelefoner og nettbrett. 
  • LEGO® Technic sett inneholder realistiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer unge LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og virkelighetsnær måte. 
  • LEGO® Technic plastmodellsett er utformet etter de høyeste bransjestandardene, og er enkle å sette sammen hver gang. 
  • Delene i LEGO® Technic er grundig testet for å sikre at alle byggesett oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Produsentland
  CN
  Tagline
  Technic
  Vekt
  354
  Produktserie
  LEGO Technic
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  7
  Alder til
  99
  Antall deler
  225
  EAN
  5702016616422
  Farge
  Flerfarget

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.