Dukke Barbie Color Reveal ass.

Merke Barbie
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om produktet

Barbie® Color Reveal ™-dukker gir en unboxing-opplevelse full av overraskelser - syv av dem! En dukke med en lys, juvelfarget festmote er garantert, men hver dukkes utseende forblir et mysterium til den blir avslørt! Emballasjen …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Dukke Barbie Color Reveal ass.

  Barbie® Color Reveal ™-dukker gir en unboxing-opplevelse full av overraskelser - syv av dem!

  • En dukke med en lys, juvelfarget festmote er garantert, men hver dukkes utseende forblir et mysterium til den blir avslørt!
  • Emballasjen er en del av moroa - trekk i flippen for å fjerne det ytre laget og avslør et klart rør. Innsiden er en mystisk metallisk sølvfarget og fargerik konfetti-trykk Color Reveal ™ dukke og fire poser som gjemmer overraskelser inni.
  • Fjern dem alle og fyll røret med varmt vann, sett deretter dukken inn og snurre henne rundt. Vannet skifter til et metallisk sølv med flytende, fargerike konfetti-prikker, og når dukken trekkes ut, blir hennes funksjoner avslørt!
  • Hver dukke har forskjellig kombinasjon av øyenfarge, frisyre, hudfarge, glitrende topp og glitterstøpte ben, men overraskelsene fortsetter ... åpne posene for å oppdage et skjørt, ett par sko, glitterøreringer og en hjerteformet børste- svamp! Fargeskiftende effekter på dukkenes hår, øyenskygge og lepper gir overraskelse og moro.
  • Hver serie har et unikt tema - disse Color Reveal ™ dukkene er klare til å feire i stil med et festutseende. Bruk røret til å lagre disse og andre favoritter. Hvilken dukke vil du avsløre? Barn kan samle dem for å blande og matche tilbehør og utvide mulighetene!

  Hver selges separat, avhengig av tilgjengelighet. Dukkene kan ikke stå alene. Farger og dekorasjoner kan variere.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Produsentland
  CN
  Tagline
  Party Series
  Vekt
  257
  Varemerkenavn
  Barbie
  EAN
  887961937497

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.