Dyretog LEGO DUPLO

Kort om produktet

Lek og lær med gøyalt dyretog!

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Dyretog LEGO DUPLO

  Små dyreelskere kan leke med en elefant, tiger, sjiraff og panda. Barna kan bygge og bygge om, sette vognene etter hverandre, stable dyr oppå hverandre og sette dyr om bord i toget og ta dem ut igjen. Underveis utvikler de finmotorikken sin og kan utforske en magisk verden full av fantasifullt rollespill. Innovative funksjoner som sjiraffens tøyelige hals, gjør den pedagogiske leken enda morsommere.

  • Overrask en smårolling med det søte settet LEGO® DUPLO® Mitt første dyretog (10955). Den inspirerende leken inneholder fire byggbare dyr som er lette å gripe, plassere og trekke for små hender. 
  • Inneholder en byggbar elefant (4 deler), tiger (2 deler), sjiraff (3 deler) og panda (2 deler) samt fire «skyvevogner» med hjul. 
  • Barn kan bygge og bygge om, sette vognene etter hverandre, stable dyr oppå hverandre samt plassere dyr i toget og ta dem ut igjen. Underveis har de det gøy med fantasifullt rollespill som styrker finmotorikken deres. 
  • Settet passer for barn fra 18 måneder og oppover og inneholder alt de trenger: fysisk kreativitet, fantasistimulerende lekemuligheter og utviklende funksjoner. Det er perfekt som gave til smårollinger. 
  • Settet er 14 cm høyt, 45 cm langt og 6 cm bredt, en perfekt størrelse for små hender. 
  • Inneholder byggekort med skalabilder av modellene. Barn kan plassere klossene oppå bildene mens de bygger, og samtidig lære om farger og former av foreldrene sine. 
  • De karakteristiske dyrene byr på ulike vanskelighetsgrader i byggingen, noe som styrker barns byggeferdigheter. Spesielle egenskaper som sjiraffens bøyelige hals, gjør leken ekstra morsom. 
  • Alle LEGO® DUPLO® lekesett er designet av eksperter og har mange funksjoner som inspirerer barn til utviklende frilek. De gjør det også mulig for foreldre å være med når barna når viktige milepæler i livet sitt. 
  • LEGO® DUPLO® lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969. 
  • LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Flerfarget
  Produsentland
  CN
  Tagline
  My First
  Weight
  4100
  Produktserie
  DUPLO My First
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  1.5
  Alder til
  99
  Antall deler
  15
  EAN
  5702016911121

  Anbefalt