Enzymes in Food Processing

Enzymes in Food Processing

Nettpris
552,-
Førpris 789,- Spar 237,-
Innbundet

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 1993
Forlag A09CD3
Språk Engelsk
ISBN 9780125136303
Serie Food Science and Technology
Utgave 3
Se flere detaljer  

Om Enzymes in Food Processing

Explores extensive changes in the use of enzymes as well as the discovery of new enzymes and their uses. This book includes a history of the role of enzymes in food processing, enzyme characterization, a discussion of different classes of enzymes including lipases and proteases, commercial enzyme production, and the processing of particular foods.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn